pondelok, 7 októbra, 2024

Grand Sculpture Vision

Exkluzívnu investičnú príležitosť v oblasti moderného a súčasného sochárstva. Cieľom tohto produktu je vytvoriť exkluzivnu zbierku výnimočných sochárskych diel od talentovaných umelcov z celého sveta.

Grand Gallery Invest

Zameriavame sa na nákup umeleckých diel od uznávaných umelcov, ako aj na podporu a investície do nových talentovaných umelcov. Naším cieľom je vytvoriť významnú a prestížnu zbierku umenia, ktorá bude slúžiť ako kultúrny poklad pre budúce generácie.

Grand Elite Group - svetový líder v obchodovaní s umením, sídliaci v Londýne, s viac ako 500 tisíc spokojnými klientmi z celého sveta

Grand Art Trading Fund

Tento investičný produkt umožňuje investorom priamu investíciu do popredných aukčných domov, galérií a spoločností zaoberajúcich sa predajom umelých diel. Týmto spôsobom môžete mať priamy podiel na výkonnosti týchto spoločností a profitovať z ich úspechu na trhu s umením.

GEC je pre mňa neoceniteľný v správe mojej umeleckej zbierky v hodnote 16 miliónov eur. Ako verný partner mi pomáha efektívne spravovať a zhodnocovať moje diela a dosahovať úspech v umeleckom svete.

James Smith / Developer

GRAND GALLERY INVEST je dokonalý. Ako herečka milujem umenie, ale nemám čas na správu. Oni to všetko robia za mňa a pomáhajú mojej zbierke rásť. Perfektné partnerstvo pre nás zaneprázdnených!

Emily Johnson / Herečka