pondelok, 7 októbra, 2024

Rare Whisky Invest

Investujeme do vzácnych fliaš whisky s cieľom vytvoriť najväčšiu investičnú zbierku na svete. Naša investičná stratégia sa zameriava na starostlivo vybrané a limitované edície whisky s vysokým potenciálom zhodnocovania hodnoty.

Rare Wine Invest

Našou investičnou stratégiou je vybrať starostlivo zvolené vzácne vína, ktoré majú vysoký potenciál zhodnocovania hodnoty. V našej zbierke vlastníme francúzske, talianské, portugalské a španielske vína najlepších značiek a ročníkov.

Grand Elite Group je britská akciová spoločnosť s viac ako 500 tisíc spokojnými klientmi

Spirits Growth Investments

Investujeme do vlastníctva najvýznamnejších distribútorov a výrobcov alkoholických nápojov na svete. S našimi investíciami získavate podiel v týchto renomovaných spoločnostiach, ktoré majú významnú pozíciu na globálnom trhu.

Whisky Cask Investments

Investičný produkt, ktorý vám umožňuje investovať priamo do vzácnych sudov whisky uložených v liehovaroch. V našej ponuke nájdete všetky známe škótske whisky.

Gran Spirits Invest

Naša investícia kombinuje vzácne whisky s najlepšími fľašami francúzskych koňakov, karibských rumov a ďalšími exkluzívnymi nápojmi. Tento produkt ponúka investorom príležitosť diverzifikovať svoje portfolio a profitovať z rozmanitosti a hodnoty unikátnych produktov.

Investovanie do sudov v Škótsku a do japonskej whisky s Grand Elite Group je najlepšie rozhodnutie, ktoré som kedy urobil. Moje investície sa zhodnotili a priniesli mi vynikajúce výsledky. Určite odporúčam Grand Elite Group každému, kto chce úspešne investovať do whisky.

Jack Tracy / Lekár

Investovala som ako žena až 500 tisíc eur do portfólia rumu a whisky. Cena každý rok rastie, a preto som veľmi spokojná a hrdá na svoju investičnú zbierku alkoholu. Som hrdá na to, že vlastním fľaše, ktoré už nie sú k dispozícii nikde inde.

Jessica Luger / Moderátorka