16.8 C
London
pondelok, 7 októbra, 2024

Naštartuj svoje vlastné podnikanie

Pridajt sa k nášmu tímu !

Ak sa pridáš k nášmu tímu, získaš možnosť odborného školenia. Po jeho úspešnom absolvovaní ti otvoríme dvere k rozvoju vlastného podnikania v rámci našej medzinárodnej spoločnosti.

Začni svoju kariéru ako investičný odborník

Získajte prístup k najlepším pracovným ponukám v oblasti investícií, rozvíjajte svoje schopnosti v oblasti správy majetku a poradenstva. Pripojte sa k elitnej skupine medzinárodných finančných odborníkov.

Manažér pre investície do umenia

Je zodpovedný za správu portfólia klientov a optimalizáciu investícií v umeleckých dielach s cieľom dosiahnuť finančné výnosy a dlhodobú hodnotu.

Špecialista na investície do zlata

Poskytuje informácie a edukáciu klientom o výhodách a rizikách investovania do zlata a pomáha pri výbere optimálnej stratégie a alokácii finančných prostriedkov.

Špecialista na investície do diamantov

Je odborník, ktorý sa špecializuje na analýzu a hodnotenie diamantového trhu, pomáha klientom identifikovať vhodné diamantové investície a optimalizovať ich portfólio.

Realitný investičný konzultant

Je dôveryhodným partnerom, ktorý kombinuje svoje odborné znalosti a skúsenosti, aby pomohol klientom dosiahnuť výnosy a dlhodobú stabilitu prostredníctvom investícií do nehnuteľností.

Expert pre investície v oblasti alkoholu

Poskytuje klientom odborné rady a stratégie na optimalizáciu ich investičného portfólia alkoholických nápojoch, ako napríklad vino a whisky, s cieľom dosiahnuť rastúcu hodnotu a stály finančný zisk.

Finančný kouč

Je profesionál, ktorý pomáha klientom zlepšiť ich finančnú situáciu a dosahovať stanovené finančné ciele prostredníctvom odborného poradenstva, vzdelávania a podpory v oblasti osobných financií.

Zaujímate sa o možnosť práce bez pevného pracovného času?

Vstúpte do našej medzinárodnej profesionálnej komunity, kde si stanovujeme vlastné pracovné pravidlá. Využívame najmodernejšie technológie a nástroje na účinnú spoluprácu a komunikáciu s kolegami z rôznych krajín sveta. Vďaka tomu sme schopní pracovať flexibilne a slobodne, čo nám umožňuje dosahovať vynikajúce výsledky.

Manažér pre investičné stratégie a tímy

Má za úlohu identifikovať, získať a udržať najlepšie talenty na trhu, vytvoriť prostredie podporujúce motiváciu a viesť tím k dosahovaniu vynikajúcich výsledkov.

Manažér pre oblať internetovej reklamy

Skúsený profesionál, ktorý buduje silné vzťahy so zákazníkmi a zabezpečuje vytvorenie a implementáciu efektívnych stratégií pre online reklamu.

Medzinárodný predajca webových riešení

Zamerajte sa na predaj webových riešení na medzinárodnom trhu a pomáhajte klientom z rôznych krajín vytvárať a spravovať ich webové stránky.

Nikdy nie je neskoro zmeniť svoj život

Transformujeme talenty na profesionálov.

V našej spoločnosti vytvárame pravých profesionálov v rôznych oblastiach investovania ako napríklad obchodovanie s umeleckými dielami, zlatom alebo diamantmi. Sme inšpiráciou pre všetkých, ktorí majú jedinečné schopnosti a talent. Sme miestom, kde talentovaní jednotlivci rozvíjajú svoj potenciál a stávajú sa pravými odborníkmi.

Our Services

Peter Marcinko

Sales Manager

Jane Phasel

Chief Marketing Officer

Nicolas Raimond

IT, CSO

Jaques Dephan

Chief Analitics Officer

Alex Thompson

Chief Technology Officer

Maria Lopez

Chief Partnership Officer

Ceryl Bauman

Chief Financial Officer

Filip Petoup

Chief of Staff

Prečo sa oplatí spolupracovať s nami

Pravidelné vzdelávanie

Pravidelné vzdelávanie nám umožňuje udržiavať krok s rýchlo meniacim sa svetom a technologickým pokrokom. Pomáha nám prispôsobiť sa novým trendom, zlepšiť naše schopnosti a byť konkurencieschopní na finančnom trhu.

Nadčasové projekty

Ako lídri v investovaní sme zameraní na tvorbu nadčasových projektov, ktoré prinášajú inovácie a dosahujú výnimočné výsledky. Naším cieľom je prekračovať bežné očakávania a prinášať dlhodobý a trvalý vplyv.

Vysoké odmeny

Ako dodávatelia exkluzívnych služieb pre náročných klientov, si zaslúžime odmeny, ktoré sú v súlade s kvalitou a hodnotou, ktorú prinášame. Ak chceme byť najlepšími, je nevyhnutné mať aj odmeny, ktoré patria medzi tie najlepšie.

+8

Years of
experience

+60

Completed
projects

+90

Agency
members