12.3 C
London
utorok, 8 októbra, 2024
ÚvodSpravyPráce na D1 po dokončení významným spôsobom odľahčia tranzit cez Bratislavu

Práce na D1 po dokončení významným spôsobom odľahčia tranzit cez Bratislavu

Date:

Najnovšie články

Automobilové giganty varujú, clá na čínske autá môžu rozpútať obchodnú vojnu

Berlín/Brusel, 4. októbra (TASR) – Nemecké automobilové značky Volkswagen...

Constellation Brands na vzostupe: Zisk a tržby prekonali očakávania

Victor, 4. októbra (TASR) – Svetový gigant na trhu...

Inflácia v eurozóne na historickom minime, ECB zvažuje ďalšie kroky

Madrid, 4. októbra (TASR) – Dobré správy prichádzajú z...

V stredisku Bachledka budujú 6-sedačkovú lanovku, vznikne tam národné centrum

        Ždiar 4. októbra (TASR) - V lyžiarskom stredisku v...

Väčšina rizík na trhu naznačuje skôr rast cien palív ako ich pokles

        Bratislava 4. októbra (TASR) - V súčasnosti je vývoj...

Bratislava 27. júla (TASR) – Práce na diaľnici D1 po ich dokončení vodičom významným spôsobom odľahčia tranzit cez Bratislavu. Avizoval to generálny riaditeľ Národnej diaľničnej spoločnosti Filip Macháček na sobotňajšom mediálnom brífingu. S dopravnými obmedzeniami treba podľa neho počítať aj na budúci víkend, pričom diaľnica bude zatvorená v opačnom smere z Bratislavy na Trnavu.        

„Je to stavba, ktorá bude mať veľký dosah na vodičov jazdiacich cez Bratislavu. Odľahčí významným spôsobom po dokončení tranzit cez Bratislavu a významným spôsobom pomôže ľuďom dochádzajúcim za prácou do Bratislavy a z Bratislavy,“ uviedol Macháček. Robia podľa neho všetko pre to, aby dopravné obmedzenia mali čo najmenší vplyv na motoristickú verejnosť.        

Ako pripomenul, do nedele (28. 7.) do 20.00 h sú na diaľnici D1 naplánované dopravné obmedzenia. Následne podľa neho znova pustia dopravu v zúžených troch jazdných prúdoch v smere na Bratislavu. Doplnil, že na budúci víkend pôjde o kratšie dopravné obmedzenie. Následne už podľa neho bude pustená doprava v ľavom jazdnom páse v šiestich zúžených pruhoch.        

Šéf NDS takisto podotkol, že križovatka Bernolákovo je obmedzená v dvoch stupňoch. „Od tohto víkendu je zatvorený výjazd od Bernolákova a Slovenského Grobu na Bratislavu. Od budúceho víkendu bude uzatvorený výjazd a zjazd z diaľnice v opačnom smere na Trnavu,“ priblížil s tým, že tieto obmedzenia budú trvať do zimy tohto roka.

Peniaze24https://peniaze24.sk
Tento článok napísala redakcia Peniaze24. Snažíme sa prinášať presné a aktuálne informácie zo sveta financií a investovania. Ak v článku nájdete akúkoľvek chybu, dajte nám prosím vedieť na oprava@peniaze24.sk. Vaše postrehy sú pre nás cenné a pomôžu nám zlepšovať kvalitu nášho obsahu.

PREMIUM KLUB

- Všetky články bez obmedzení.

- Exkluzívny investičný obsah.

.- Investujte múdro s expertmi.

Náš výber