13.8 C
London
utorok, 8 októbra, 2024
ÚvodRealityV blízkosti jazera Kuchajda plánuje Immocap nový bytový projekt

V blízkosti jazera Kuchajda plánuje Immocap nový bytový projekt

Date:

Najnovšie články

Automobilové giganty varujú, clá na čínske autá môžu rozpútať obchodnú vojnu

Berlín/Brusel, 4. októbra (TASR) – Nemecké automobilové značky Volkswagen...

Constellation Brands na vzostupe: Zisk a tržby prekonali očakávania

Victor, 4. októbra (TASR) – Svetový gigant na trhu...

Inflácia v eurozóne na historickom minime, ECB zvažuje ďalšie kroky

Madrid, 4. októbra (TASR) – Dobré správy prichádzajú z...

V stredisku Bachledka budujú 6-sedačkovú lanovku, vznikne tam národné centrum

        Ždiar 4. októbra (TASR) - V lyžiarskom stredisku v...

Väčšina rizík na trhu naznačuje skôr rast cien palív ako ich pokles

        Bratislava 4. októbra (TASR) - V súčasnosti je vývoj...

Bratislava 29. júla (TASR) – Na Tomášikovej ulici v Bratislave, v blízkosti jazera Kuchajda, by mal vzniknúť nový bytový projekt. Stáť za ním má developerská spoločnosť Immocap v spolupráci s investičnou skupinou WOOD & Company. Konkrétnu podobu projektu má priniesť pripravovaná overovacia architektonická súťaž.
        „Veríme, že kvalitnou architektonickou súťažou prinesieme to najlepšie riešenie pre danú lokalitu a vytvoríme príjemné miesto na život,“ konštatuje generálny riaditeľ Immocap Martin Šramko.
        Predmetný pozemok získal developer v uplynulých dňoch od jeho predchádzajúceho vlastníka aj so stavebnými povoleniami. V súčasnosti bude, v zmysle stavebných povolení, priebežne vykonávať prípravné stavebné práce i práce na infraštruktúre a dopravných napojeniach. V najbližších dňoch plánuje zároveň spustiť overovaciu architektonickú súťaž. Osloviť plánuje sedem domácich aj zahraničných architektonických ateliérov.
        Analyzovať chce tiež možnosti pozemku i existujúce návrhy. Pri realizácii projektu chce v maximálnej možnej miere využiť dopravné riešenie, technickú infraštruktúru a iné stavebné objekty a časti stavby, ktoré sú súčasťou stavebných povolení, ktoré získal s akvizíciou pozemku.
        Predmetný pozemok sa nachádza pri jazere Kuchajda, blízko kancelárskeho komplexu Lakeside park. Ide o plochu s rozlohou zhruba jedného hektára.

Peniaze24https://peniaze24.sk
Tento článok napísala redakcia Peniaze24. Snažíme sa prinášať presné a aktuálne informácie zo sveta financií a investovania. Ak v článku nájdete akúkoľvek chybu, dajte nám prosím vedieť na oprava@peniaze24.sk. Vaše postrehy sú pre nás cenné a pomôžu nám zlepšovať kvalitu nášho obsahu.

PREMIUM KLUB

- Všetky články bez obmedzení.

- Exkluzívny investičný obsah.

.- Investujte múdro s expertmi.

Náš výber